Престъпник с показателния прякор Тошко Лихваря е гербоидът, спомогнал мафията

...
Престъпник с показателния прякор Тошко Лихваря е гербоидът, спомогнал мафията
Коментари Харесай

Разказ на очевидец: Тошко Лихваря добута ГЕРБ до „победата” в Лом

Престъпник с показателния прякор Тошко Лихваря е гербоидът, спомогнал мафията на надделее над народа в Лом, с цел да може Мутра №1 Бойко Борисов да разчете изритването му от властта като „ победа”, научи Narod.bg.
Ето по какъв начин се подменя вотът на българина, а оттова и нашето общо бъдеще – с бандитските номера на ГЕРБ, които всички се надяваме, че към този момент са на политическото гробище. Вижте описа на майка на 3 деца, наблюдаващ на измамата „ избори”, която видяхме на 4 април:
„ В Лом, 33-а секция изборният развой се управлява напълно от покровителя на ГЕРБ- Съюз на демократичните сили с китния прякор Тошко Лихваря. Той борави с персоналните документи на гласоподавателите, диктува данни на член на комисията и пуска бюлетини вместо гласоподавателите в урната.
Той ме заплаши, викам и се държа нападателно пред служителя на реда, който би трябвало да опазва реда.
Председателката на комисията отхвърляше да ми каже както името, по този начин и качеството на лицето, до момента в който не пристигна друга полиция и разбрах името и занятието му. После пристигна трета полиция. Писахме дълги протоколи с пояснения, които не престават.
Очаквам позвъняване от РИК и съм в развой по стартиране на публична тъжба към ЦИК. Гладна съм, това е най-големият проблем, а се обрисува дълъг ден и дълга вечер. Липсата на месо с самун ме прави вяла и отпусната.
Изборната конкуренция в тази част на България е смехотворна история. Идете да гласувате.
Политическа партия. Благодаря на всички, които ми донесоха кебапчета, пица, шоколад, плодове. Вие сте супер! "

И продължението на описа:
“Здравейте още веднъж от Лом, секция 33.
След като пуснахме сигнал до РИК за това, че покровителя на ГЕРБ Съюз на демократичните сили Тошко Лихваря управлява целия избирателен развой, РИК пристигнаха. Оказа се, че идват с огромен черен джип, в който начело седят двама бабаити, а на задната седалка възрастен мъж вид “дон Корлеоне от Северозапада”.
Свалиха се стъкла, възпламениха се тънки цигари, привикаха са председателката и Тошко Лихваря. Обясниха им някакви неща, подвигнаха стъклата и отпътуваха. Разбира се, джипът е с регистрация с идентични числа на номера.
Двайсет минути по-късно РИК отхвърли сигнала, а на мен ми пратиха полиция за следващ път, с цел да ми кажат да спра да фотографирам. Нещо, което не съм правила.
Докато полицията ми правеше забележки, Тошко Лихваря продължи да ръководи изборния развой, а председателката се занимаваше с мен и обясняваше на полицията по какъв начин съм крещяла през целия ден. Викам на полицията “Ама, погледнете покровителя на ГЕРБ продължава да изисква персоналните документи на хората, до момента в който вие се занимавате с мен. Пред вас го прави!”
Оня пусна персоналната карта и стартира и той да ми се изяснява. Двайсет индивида ми се изясняват, само че аз имам три деца и ги надвиках всички. Разбира се.
Благодаря за храната, която продължавате да ми носите. Преядох. ❤ "
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР