Престъпната схема на българите Ружа и Константин Игнатови е събрала

...
Престъпната схема на българите Ружа и Константин Игнатови е събрала
Коментари Харесай

Ето я нашата Ружа била рекордите по измама на Мадоф и Цецо Мустака с 3,4 милиарда евро!

Престъпната скица на българите Ружа и Константин Игнатови е събрала над 3,3 милиарда евро. Това е записано в обвинителния акт на прокуратурата в Манхатън, Ню Йорк, часове, откакто стана ясно, че Константин Игнатов е бил задържан на летището в Лос Анджелис.

Нашенецът е апетитен за сегашния водач на незаконната група, упрекната в редица финансови закононарушения. Сестра му Ружа Игнатова се търси. Тя се укрива от 2017 година насам.

Двамата са главните фигури зад криптовалутата OneCoin, основана през 2014 година В обвинителния акт се споделя, че измамата е осъществена във Англия, Германия, Индия, Китай и България.

Братът и сестрата са упрекнати в организирането на финансова пирамида за милиарди долари и продажба на криптовалута за машинация.

В обвинителния акт се показва, че 38-годишната Ружа Игнатова - съосновател и някогашен президент на OneCoin, е упрекната в машинация с скъпи бумаги и пране на пари.

Константин Игнатов, понастоящем президент на OneCoin, е упрекнат в скрит план за осъществяване на финансова машинация. Максималното наказване в Съединени американски щати за повдигнатите обвинявания е до 20 година отнемане от независимост.

38-годишната бизнесдама Ружа Игнатова, която се търси от управляващите в Германия и от прокуратурата в Съединени американски щати по обвинявания за откраднати милиарди долари посредством криптовалута OneCoin, е била видяна през лятото в Созопол, оповестиха източници на "24 часа ".

"Виждахме я постоянно, остана много време тук, а яхтата й зимува тук. Забелязва се отдалече, тъй като е най-внушителна измежду останалите на пристанището ", сподели бизнесмен от Созопол. Той видял за последно Игнатова през август, м.г.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР