Престъпна схема за пласиране на наркотици в Слънчев бряг с

...
Престъпна схема за пласиране на наркотици в Слънчев бряг с
Коментари Харесай

Разбиха банда наркотрафиканти на Слънчака

Престъпна скица за разпространение на опиати в Слънчев бряг с присъединяване на така наречен " викачи по заведенията ” бе обезвредена вследствие на полицейските дейности на чиновници от отдел " Криминална полиция ” при ОДМВР – Бургас и чиновници от Районно ръководство – Несебър, оповестява БГНЕС.

При извършената профилирана полицейска интервенция за съпричастност към закононарушения, свързани с търговия с наркотични субстанции, са арестувани петима мъже на възраст сред 21 и 45 години от Нигерия, Руанда и Гана, непрекъснато пребиваващи в България. Спрямо един от тях е повдигнато обвиняване, като следва гледане на непрекъснатата му мярка за задържане.

Намерени и конфискувани са: 16 найлонови пликчета с кокаин, към 40 гр. марихуана и 35 таблетки екстази, укрити в тайник на плажа.

Материалите по случая са докладвани в Окръжна Прокуратура – Бургас. Работа по документиране на цялостната незаконна активност на лицата продължава от чиновници на отдел " Криминална полиция ” при ОДМВР - Бургас и чиновници на бранш " Криминална полиция ” при Районно ръководство - Несебър.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР