Престъпна схема за пласиране на наркотици в Слънчев бряг с

...
Престъпна схема за пласиране на наркотици в Слънчев бряг с
Коментари Харесай

Хванаха викачи на заведения, продавали дрога в Слънчев бряг

Престъпна скица за разпространение на опиати в Слънчев бряг с присъединяване на викачи на заведения е разрушена отдел " Криминална полиция " при ОДМВР-Бургас и Районно управление-Несебър.

При извършената профилирана полицейска интервенция в региона до бийч бар " Викинг " са арестувани петима мъже по отношение на търговия с опиати. Те са на възраст сред 21 и 45 години и са от Нигерия, Руанда и Гана , като са непрекъснато пребиваващи в България. Спрямо един от тях е повдигнато обвиняване. Предстои съдът да прегледа настояването на прокуратурата да му бъде наложена непрекъсната мярка за задържане, оповестиха от полицията.

При акцията са конфискувани 16 найлонови пликчета с кокаин, към 40 грама марихуана и 35 таблетки екстази , скрити в тайник на плажа.
 Хванаха наркодилър във Варна
Хванаха наркодилър във Варна

Продавал дрогата през магазин към къщата си

От ОДМВР-Бургас разкриват и по какъв начин е работила схемата. Първият " викач " уговарял клиента, като го е предавал на втори човек, а той на трети, който го водел до тайника. Междувременно други двама са играли ролята на " съгледвачи " , осигуряващи успокоение по време на покупко-продажбите.

До ареста се достигнало след дълготрайно наблюдаване и документиране от страна на полицията на незаконната скица.

Материалите по случая са докладвани в Окръжна прокуратура-Бургас. Продължава работата на престъпните служители на реда от Бургас и Несебър по документиране на цялостната незаконна активност на арестуваните.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР