Престъпна схема за пласиране на наркотици в Слънчев бряг с

...
Престъпна схема за пласиране на наркотици в Слънчев бряг с
Коментари Харесай

Разбиха схема за пласиране на наркотици в „Слънчев бряг“

Престъпна скица за разпространение на опиати в " Слънчев бряг " с присъединяване на така наречен „ викачи по заведенията ” бе обезвредена вследствие на полицейските дейности на чиновници от отдел „ Криминална полиция ” при ОД на МВР-Бургас и чиновници от Районно управление-Несебър.
 МВР/БГНЕС
При извършената профилирана полицейска интервенция в региона до бийч бар за съпричастност към закононарушения, свързани с търговия с наркотични субстанции, са арестувани петима мъже на възраст сред 21 и 45 години от Нигерия, Руанда и Гана , непрекъснато пребиваващи в България.

Спрямо един от тях е повдигнато обвиняване, като следва гледане на непрекъснатата му мярка за задържане. Намерени и конфискувани са: 16 найлонови пликчета с бяло прахообразно вещество / кокаин/, към 40 гр. суха зелена тревна маса, реагираща на марихуана и 35 таблетки, реагиращи на екстази, вещо укрити в тайник на плажа.
 МВР/БГНЕС

 МВР/БГНЕС
Схемата е следвала следни стъпки - първият „ викач ” уговарял клиента, като го е предавал на втори човек, а той на трети, водещ го тайника. Междувременно други двама са играли ролята на „ съгледвачи ”, осигуряващи успокоение по време на покупко-продажбите.
 МВР/БГНЕС
До ареста се достигнало вследствие на търпеливо наблюдаване и документиране на реализираната незаконна активност от страна на униформените.
 МВР/БГНЕС
Материалите по случая са докладвани в прокуратурата . Работа по документиране на цялостната незаконна активност на лицата продължава от чиновници на отдел „ Криминална полиция ” при ОД на Министерство на вътрешните работи и чиновници на бранш „ Криминална полиция ” при Районно управление-Несебър. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР