Престъплението е направено в период между 2011 и 2014 година.

...
Престъплението е направено в период между 2011 и 2014 година.
Коментари Харесай

Футболният Свят В Ступор! Тикват Кристиано Роналдо В Затвора!?

Престъплението е направено в интервал сред 2011 и 2014 година. Подсъдимият е помолил съдиите да се яви на съвещанието с видеовръзка.

Преди това 33-годишният португалски футболист, упрекнат в укриване на налози в размер на 14,7 милиона евро, отхвърляше всички обвинявания.

Според законите в Испания присъда от две и по-малко години не се излежават в пандиза, в случай че преди този момент не са осъществени други закононарушения, написа " Разкрития ".

Хосе Антонио Чоклин, юрист на международно известният футболист е изискал от съда присъдата му да бъде съкратена до санкция в размер на 375 000 евро.

Същото решение било реализирано и за различен негов клиент-бившия бранител на Реал Фабио Коентрао, направил сходно закононарушение. Но договорката била отхвърлена от прокурорите за Кристиано Роналдо.

Кристиано е укривал приходи в Испания от имиджовите си права, което е закононарушение в страната, настояват прокурорите. Роналдо е следващата футболна звезда, която попада под ударите на испанското законодателство след Лионел Меси и Неймар от Барселона.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР