Престъпление в Лайпциг, дело в ПловдивЗадържан е, докато търси съпругата

...
Престъпление в Лайпциг, дело в ПловдивЗадържан е, докато търси съпругата
Коментари Харесай

Съд за насилник, дупчил съпругата си с отвертка

Престъпление в Лайпциг, дело в Пловдив
Задържан е, до момента в който търси брачната половинка си у нас

Окръжният съд в Пловдив започва дело за 27-годишен мъж, който подложил на свиреп мъчения брачната половинка си, с която имали дете. Интересното е, че закононарушенията били осъществени в немския град Лайпциг, само че делото ще бъде гледано у нас.

Денис Р. има повдигнати няколко обвинявания. Трябва да дава отговор пред закона, че на 12 август 2023 година в Лайпциг е отвлякъл 23-годишната си брачна половинка си. Два дни по-късно незаконно е лишил от независимост дамата. С плесници я принудил да признае, че му е изневерявала. Освен това я пребил и счупил ребрата й. Част от изтезанията са дупчене на тялото на дамата с отвертка, гасене и на фасове в нея. Денис ще дава отговор и за нанасяне на телесна щета на друга 24-годишна жена.

Преди проблемите, Денис и жертвата се срещнали в Пловдив. Родило им се дете и двамата сключили брак.По-късно отпътували за Германия, където почнали побоите, подбудени от ревнивост. Жената обаче съумяла да се избави и пристигнала в България и подала сигнал в полицията за насилието. Денис бил арестуван у нас, откакто се върнал, с цел да търси жена си.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР