Престъпление от любов е убийството на гръцкия лекар днес на

...
Престъпление от любов е убийството на гръцкия лекар днес на
Коментари Харесай

Стана ясно кой е българинът, убил кардиолога в Гърция, в дъното на всичко е голяма любовна история

Престъпление от обич е убийството на гръцкия доктор през днешния ден на остров Крит. Това стана ясно след направените признания на арестувания българин, обвинен за ужасното закононарушение, чийто разпит завърши преди час. Бивш български служител на реда на 37 години наподобява е невъзмутимия палач на 63-годишния кардиолог Христофорос Каландзакис, който бе разстрелян през днешния ден на остров Крит. В основата на закононарушението е любовна история сред българската брачна половинка на жертвата и българския служител на реда, оповестява „ Български вести “.

Преди час завърши разпита на арестувания българин, който е направил признания, в които е споделил, че е български служител на реда и имал връзка с българката. Същият е бил устроил капан през днешния ден на кардиолога, като се правел на ловджия. Първо е стрелял по колата на лекаря, която е излязла отвън платното за придвижване.

Жертвата е излязъл от транспортното средство и е разстрелян с три патрона. Два в гърба и последния гибелен в главата. Лекарят е пътувал за обитаемото място Йерапетра, където имал седмичен кабинет. Българинът е арестуван на база свидетелски показания от неизвестен очевидец, който го видял да се мотае на мястото на убийството и да се измъква с бял автомобил. По карабината, която изхвърлил и с която е осъществено убийството са открити негови отпечатъци. Христофорос Каландзакис е имал втори брак с 35-годишната българка и дете на 5 години.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР