Престъпление е задържането на кметицата на Младост Десислава Иванчева. Тя

...
Престъпление е задържането на кметицата на Младост Десислава Иванчева. Тя
Коментари Харесай

Адвокат Марковски: Няма доказателства срещу Иванчева

Престъпление е задържането на кметицата на " Младост " Десислава Иванчева. Тя е арестувана в 10,30 ч, а заповедта й за задържане е от 13 часа. От 10,30 до 13 ч с белезници, подпряна на парапета, това е незаконно отнемане от независимост. Прокуратурата прави дейности, които всъщност съставляват закононарушение. Това сподели пред Нова телевизия юрист Марин Марковски.

" На въпроса към Ваклин дали е имал персонален контакт с Иванчева, той отговори: прокуратурата да изясни, за какво не го изясни той. В следствието той е споделил: аз съм бил единствено веднъж в кабинета на Иванчева, тя се държа доста хладно и съвсем ме изгони. Това е неговият единствен персонален контакт с нея. Няма доказателства против кметицата на " Младост " Десислава Иванчева ". Това сподели още юрист Марин Марковски. Според него тя не е била в Ринг Мол на 13 април, където се твърди, че е поискала пари. Има камери, а и програмата й за този ден е ясна. На тази дата тя там не е била, повтори юрист Марковски.

Истината е, че не е светнала като коледна елха, веществото е единствено върху външната част на дясната й длан, то е от докосването на протоколите по отношение на подписването, сподели още Марковски. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР