Престъпление е било разкрито по куриозен начин от полицията в

...
Престъпление е било разкрито по куриозен начин от полицията в
Коментари Харесай

Балък на годината! Полицията спипа младеж, пуснал клип с крадени пари в TikTok /видео/

Престъпление е било разкрито по чудноват метод от полицията в Правец, научи единствено организация BulNews. Крадец на пари бил задържан, откакто пуснал клип със отмъкнатите пачки в платформата TikTok. 
Случката е от предходната седмица. В деня на изборите, 2 април, жителка на градчето била обрана. Изчезнало портмонето ѝ, в което имало близо 4 000 лв.. Жената подала сигнал в полицията, само че защото не знаела по кое време тъкмо е била осъществена кражбата, ченгетата в началото не съумели да ѝ оказват помощ в разкриването на закононарушението. 
Няколко дни по-късно обаче дирите на бандита били хванати по забавен метод. Съсед на пострадалата ѝ се обадил и ѝ препратил клип на различен техен съсед. Младежът на име Богомил бил разгласил в профила си в TikTok клип с пачки пари.  
Хората се усъмнили, защото познавали създателя на видеото и знаели, че не разполага с особени материални благоприятни условия. Те подали сигнал в полицията, откъдето посетили дома на TikTok „ звездата “. 
Пред ченгетата младежът си признал, че откраднал портмонето на своята съседка. Той прибрал парите, след което изхвърлил портфейла в кофата за отпадък. Сумата към този момент проиграл на казино, били му останали единствено 600 лв., които са върнати на пострадалата. 
Предстои пишман крадецът да си понесе последствията за закононарушението. 
Видеото вижте 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР