Престанете да унижавате България с постоянните инсинуации за това, че

...
Престанете да унижавате България с постоянните инсинуации за това, че
Коментари Харесай

Христо Иванов: Престанете да унижавате България с инсинуации, че някакво посолство можело да влияе

„ Престанете да унижавате България с непрекъснатите клевети за това, че някакво посолство можело да въздейства. Никакво посолство не може да въздейства и самата компликация на процеса е доказателство за това “.

Това разгласи водачът на Демократична България Христо Иванов на взаимен брифинг с Политическа партия и ГЕРБ/СДС в Народното събрание.

„ Ние, като български политици, имаме – всеки от нас, своите дефекти и своите ограничавания. Но това, което виждате – компликацията на това, което виждате, е най-сигурното доказателство, че тук не става дума за някакви кукли на конци, които някой може да управлява, тъй като, в случай че това беше действителността, от дълго време щеше да има държавно управление. Ако беше въпросът някой да събере някого, да натисне едно копче и да спусне някаква директива, нямаше да я има тази политическа рецесия “, сподели той.

Според Иванов тази политическа рецесия е достоверно, органично българско събитие, което проектира положението на нашето общество.

„ Излизането от нея ще изисква изключителна отговорност и доста сложни стъпки, които – виждате какъв брой мъчно се случват. Това, което виждате е дело и отговорност единствено на българските политици и на публичните групи, които стоят зад тях “, сподели Иванов.



 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР