Пресслужбата на Апелативната прокуратура във Варна припомня, че Мартин Е.

...
Пресслужбата на Апелативната прокуратура във Варна припомня, че Мартин Е.
Коментари Харесай

Дилърите Стрелеца, Мартин и Фантата се споразумяха със съда, вижте как ги наказаха


Пресслужбата на Апелативната прокуратура във Варна напомня, че Мартин Е. бе арестуван дружно със сина си Мартин и още един участник в наркоразпространението във Варна, по прякор Фантата, на 14 март тази година. В жилища на три места при профилираната полицейска интервенция били открити огромно количество кокаин – близо 300 грама, 142 грама метамфетамини и над 50 грама марихуана, чиято стойност възлиза на 50 206 лв..  При интервенцията са били конфискувани и електронни везни, пари и 17 мобилни телефона единствено от тримата.

Вчера синът на Мартин Е. също подписа съглашение с прокуратурата, което е било утвърдено от съда. 21-годишният юноша също се е признал за отговорен и е приел да търпи наказване 2 години отнемане от независимост с 4-годишен изпитателен период и да заплати санкция в размер на 5000 лв.. Утре, 24 август, във Варненския областен съд ще бъде прегледано и съглашението с третия участник Светослав П.

Мартин Стрелеца е осъждан като участник в проведена незаконна група за осъществяване на разнообразни закононарушения в огромния развой през 2009 година, когато Окръжната прокуратура във Варна съобщи на съд  24 лица. 19 от тях подписаха съглашения с прокуратурата, които са били утвърдени от съда. Един от тях е бил и Мартин Стрелеца, който тогава признал виновността си за присъединяване в проведената незаконна група и е получил неоправдателна присъда – 3 години отнемане от независимост с 5-годишен изпитателен период.

Одобрените от съда съглашения са със мощ на присъда и не подлежат на обжалване. Мартин Е. към този момент е наведен във варненския затвор.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР