Прессекретарят на руския президент Дмитрий Песков изрази увереност, че ще

...
Прессекретарят на руския президент Дмитрий Песков изрази увереност, че ще
Коментари Харесай

Апаши ограбиха въздушния команден пункт на Путин

Прессекретарят на съветския президент Дмитрий Песков изрази убеденост, че ще бъде сполучливо разследвана кражбата на съоръжение от самолета Ил-80, прочут в Русия още и като " самолетът на Страшния съд ". Той е квалифициран за въздушен команден пункт на главнокомандващия (президента Путин) при положение на нуклеарна война.

„ Разбира се, ще се създадат заключения. Такава незабавна обстановка, затова, несъмнено, ще има следствие и ще бъдат взети ограничения, с цел да не се повтаря в бъдеще ", закани се представителят на Кремъл.

Въздушният команден пункт Ил-80, прочут като " самолетът на Страшния съд ", е бил ограбен в Таганрог. 39 блока радиостанции, както и демонтирани блокове, изчезнаха от самолета. В самолета са оставени следи и са открити отпечатъци на хипотетичните причинители.

Източник на „ Новая Газета " уточни, че Самолетът на страшния съд е в специфичен хангар на летището Таганрог-Юг, ведомствен фабричен аеродром, който се охранява строго. По думите му проникването на странични лица на територията му мъчно може да бъде осъществено. Според „ Известия " в дните преди удара на летището е бил видян подозрителен мъж.

В обществените мрежи, обаче, настана огромна забава. „ Рай за всички, към този момент се анулира и Денят на страшния съд за неопределен срок ", е един от мненията в Туитър. А Николай Павлович заключава: „ Аз постоянно съм подозирал, че ние живеем в някакво кино. И не в покруса, а в комедия или в някакъв фарс. Кажете, не е ли по този начин?

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР