Прессекретарят на президента на Руската федерация Дмитрий Песков пред журналисти

...
Прессекретарят на президента на Руската федерация Дмитрий Песков пред журналисти
Коментари Харесай

Песков: САЩ имат това, от което се интересуват - обединена Русия, която контролира всички ядрени оръжия

Прессекретарят на президента на Руската федерация Дмитрий Песков пред публицисти разяснява изказването на някогашния министър на защитата на Съединени американски щати Робърт Гейтс, че Вашингтон е заинтригуван от поддържането на мощно държавно управление в Русия, което да продължи да управлява страната, оповестяват съветски медии.

" Оказва се, че Съединените щати имат това, от което се интересуват - те имат мощна Русия, обединена Русия, която управлява всички нуклеарни оръжия. В този случай тези думи могат да се одобряват като изказване на действителността ", сподели още представителят на Кремъл.

Прессекретарят на президента на Русия Дмитрий Песков не е чувал да се възнамеряват някакви събития на публично равнище във връзка началото на годишнината от специфичната военна интервенция: „ Не знам за никакви планувани събития. “

Вниманието на представителя на Кремъл беше привлечено от думите на съветския външен министър Сергей Лавров. Както означи министърът, Москва ще направи всичко, с цел да подсигурява, че " антируските съботници ", планувани за края на февруари, не са единствените събития във вниманието на международната общественост. Така той разяснява самодейността на Украйна за осъществяване на " мирна среща на върха " на 24 февруари.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР