Прессекретарят на президента на Русия Дмитрий Песков коментира решението на

...
Прессекретарят на президента на Русия Дмитрий Песков коментира решението на
Коментари Харесай

Sky News: Опасен и дестабилизиращ фактор - Москва предупреди Запада да не доставя оръжия на Украйна

Прессекретарят на президента на Русия Дмитрий Песков разяснява решението на западните страни да доставят оръжие на Украйна, като назова това решение „ ограничения с недружествен темперамент “. Освен това, както написа Sky News на уеб страницата си, той означи, че доста руснаци изпитват сърдечна болежка поради събитията, ставащи в Украйна.

Европейският съюз " взема ограничения от вражески неприятелски темперамент " против Русия, сподели Дмитрий Песков. Руското държавно управление счита решението на западните страни да изпратят оръжия в Украйна за „ рисково и дестабилизиращо “, отбелязва в публикацията си Sky News.

Говорител на съветския президент сподели, че цивилните се употребяват като жив щит от украинските националисти, наричайки ги жертви на украинската агитация. Той също по този начин означи, че доста руснаци имат родственици в Украйна и сърцата ги болят от протичащото се сега.

Кремъл също по този начин призна, че икономическата обстановка в Русия се е трансформирала, само че означи, че не вижда причина да се съмнява в успеваемостта на Централната банка. Освен това, съгласно него, Русия има проект по какъв начин да отговори на глобите.

Освен това, съгласно Песков, Русия ще отговори и на тези наказания, които се отнасят до съветската авиационна промишленост. „ Ръководният принцип ще бъде правилото на реципрочността. И, несъмнено, нашите лични ползи ще бъдат сложени на напред във времето “, цитира го създателят на публикацията.

На собствен ред съветският президент Владимир Путин приказва за глобите. Той организира среща с премиера Мишустин, на която те разискаха, по думите му, „ глобите, които по този начин наречената западна общественост, както я нарекох в речта си, в този момент се пробва да приложи против страната ни “.

Както напомня Sky News, в Беларус започнаха договаряния сред Русия и Украйна, в които взе участие украинската страна, по-специално министърът на защитата.

Превод: ЕС
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР