Пресните могат да ви помогнат да отслабнете и да подобрите

...
Пресните могат да ви помогнат да отслабнете и да подобрите
Коментари Харесай

Кои ядки помагат за по-бързо отслабване?

Пресните могат да ви оказват помощ да отслабнете и да подобрите цялостното си здравословно положение в навечерието на зимата. Това оповестява порталът Med-heal, базирайки се на проучванията на учени от Германия и Израел, предава.

Експертите стигнаха до това умозаключение, откакто изследваха 34 000 доброволци на възраст от 50 до 60 години, споделя Нова тв. Изследванията демонстрират, че яденето на пресни орехи може да помогне за бързото закъснение на процеса на стареене заради високото им наличие на омега-3 киселини. В допълнение, тези микроелементи също инхибират възпаленията.
 Няколко ореха на ден ще създадат знамение със здравето и паметта ви Няколко ореха на ден ще създадат знамение със здравето и паметта ви
Няколко грама орехи дневно ще оказват помощ за възстановяване на здравето ви, уверени са учените. Защо е добре да консумирате орехи? Орехът е...

На 8 октомври диетологът Марина Макиша, отбелязвайки изгодите от пресните орехови ядки, предложи и по какъв начин те могат да се комбинират с други ястия. Според нея ядките са добра закуска, тъй като съдържат здравословни мазнини и ви дават чувство за задоволеност. Те също по този начин служат като положително допълнение към избрани ястия, да вземем за пример могат да се прибавят към салати, млечни артикули или пюрета.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР