Преследвано от всички, но отдаващо се на малцина, щастието е

...
Преследвано от всички, но отдаващо се на малцина, щастието е
Коментари Харесай

Щастливи дни с печалби за над 9 милиона лева в новата моментна лотарийна игра на Спорт Тото – Моят щастлив ден - BINGO

Преследвано от всички, само че отдаващо се на малко на брой, щастието е измежду феномените, които непрекъснато вълнуват хората. То е златото на нашия свят, което в никакъв случай не губи цената си. Не може да бъде забелязано, само че всички знаем, че съществува и живеем с вярата да ни сполети.

Какво прави дните щастливи? За едни това е положителната работа, за други - стабилната връзка, женитба или децата, а за трети - финансовата самостоятелност. В устрема си да привлекат щастието и шанса на своя страна хората прибягват до разнообразни талисмани или избрани ритуали. Например, по нашите земи се считало за добра прокоба да намериш подкова на пътя си. Вярва се, че закачена на входната врата, тя ще донесе благополучие. За калинката се смята, че извършва стремежи и е предходник на шанса. В поверията на доста нации битува вярването, че четирилистната детелина ще ти помогне да намериш същинската обич. А в случай че я подариш на обичан човек, който има потребност от финансова поддръжка, това ще спомогне за удвояване на парите му.

Изследванията демонстрират, че факторите благополучие и шанс надалеч не са магия и са свързани с нашето отношение към живота. " Щастливците " са по-отворени към света и не се опасяват да се възползват от всеки късмет да привлекат шанса на своя страна. Една такава опция е най-новата моментна лотарийна игра на Спорт Тото - " Моят благополучен ден - BINGO ". Под късметлийските знаци - детелина, калинка и подкова се крият цифри, които ще ви заредят финансово с облаги за общо 9 124 000 лв.. Всеки трети ваучър печели, а седемте игрални зони на играта ще ви донесат същинско развлечение. Най-големите късметлии, измежду претендентите за дни, изпълнени с равнодушие, ги чака една топ облага от 250 000, три по 50 000 и четири по 20 000 лв.. Не пропускайте опцията да извършите дните си по-щастливи или да зарадвате другар с талона на " Моят благополучен ден - BINGO ". За да не изпуснете някой от възможностите си за триумф, може да ревизирате дали сте измежду печелившите на . В случай, че не сте измежду тях, имате опцията да регистрирате талоните си в някоя от акциите " Печалби плюс ", на където ви чакат доста спомагателни парични и предметни облаги.

Талони за моментната лотарийна игра " Моят благополучен ден - BINGO " може да откриете от 19 август във всички тото пунктове, както и в партньорските обекти обозначени със стикер Спорт Тото.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР