Преследването на върха в класирането в Англия продължава с пълна

...
Преследването на върха в класирането в Англия продължава с пълна
Коментари Харесай

Арсенал и Сити продължават да дишат във врата на Ливърпул след обрати

Преследването на върха в класирането в Англия продължава с цялостна мощ. Арсенал и Манчестър Сити не престават да дишат във врата на водача Ливърпул, откакто записаха победи в мачовете си, като и двата отбора трябваше да обръщат резултата против противници, които бяха новобранци.

Лондончани стигнаха до 3:1 против Саутхемптън, откакто изостанаха с 0:1, до момента в който първенците позволиха Фулъм да поведе с 0:1 на " Етихад ", само че също завоюваха - с 3:2.

Първо полувреме без голове на " Етихад " мина във второ с общо четири попадения, като Камерън Арчър изненада домакините в 55-ата минута и даде преднина на " светците ".

После обаче Букайо Сака се трансформира в състезател на мача, като асистира за два гола и самичък означи един. Английският национал първо даде голов пас на Кай Хаверц - 1:1, а след това и на Габриел Мартинели за обрата, след което две минути преди края фиксира 3:1 като краен резултат.

Ерлинг Холанд пък още веднъж не означи за Ман Сити, само че Матео Ковачич влезе в неговите обувки с два гола. Андреас Перейра изведе тогавашния отбор на Димитър Бербатов напред в средата на първото полувреме, само че Матео Ковачич изравни съвсем мигновено. В 47-ата минута хърватинът вкара и за 2:1, а до края Жереми Доку (82`) и Родриго Мунис (88`) се регистрираха с по гол за двата отбора за 3:2.

Както Сити, по този начин и Арсенал имат по 17 точки, една по-малко от водача Ливърпул, като са надлежно втори и трети.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР