Преследвачът на Емануела Алекс Воуг, е глобен 1500 лв, реши

...
Преследвачът на Емануела Алекс Воуг, е глобен 1500 лв, реши
Коментари Харесай

1500 лв. глоба за маниака, който преследваше Емануела

Преследвачът на Емануела Алекс Воуг, е санкциониран 1500 лева, реши районният съд в Разлог.

Сагата с делото завърши след 11-ото подред съвещание. Решението на съда обаче може да бъде апелира в 14-дневен период. В правосъдната зала не се явиха нито ищцата, нито ответникът, който продължава да се търси, а единствено юристите им. Делото бе отлагано 10 пъти заради отсъствие на ответника или служебният бранител. Истерикът стартира да преследва Емануела преди седем години в цяла България и даже зад граница, пръскайки средства на самолетни билети и хотели. Той не я оставил намира и не спирал да й написа в обществените мрежи, както и на телефона й, досаждал с дълги любовни излияния и закани. По-късното безчинство прераства в шпиониране, гонене по паркинги, заведения, хотели, гонки с коли. Заради фиксацията на въпросното лице Емануела сменя жилището си, тъй като е почнал да я причаква даже пред дома й.

Търпението на певицата свършва след присъединяване в Банско, където Алекс изискал още веднъж да се срещат уединено. Наложило се гардовете на заведението, както и тези на певицата да се намесят и да я спасят от преследвача, писа " Телеграф ".

Последвалата тъжба в полицията, а по-късно и в Районната прокуратура в Разлог повдигна обвиняване за 48-годишния нервен нахалник от София. През юли 2019-а по закона за Министерство на вътрешните работи мъжът бе предизвестен да приключи преследването против Емануела и да не я приближава по-близо от 100 м, само че той продължаваше. Лудият любовник признава във видео, че той е  този, който написа непрекъснато на фолк изпълнителката, даже твърди, че има привидение с нея.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР