Преслава за първи път изригна срещу фалшивите новини по неин

...
Преслава за първи път изригна срещу фалшивите новини по неин
Коментари Харесай

Преслава обяви война

Преслава за първи път изригна против подправените вести по неин адрес с дълъг пост в обществените мрежи. В него изпълнителката изиска даже основаването на специфичен закон, който да се бори с жълтините. „ Смятам, че е извънредно време страната да сътвори закон против подправените вести. Не е ли факт, че една подправена вест, която е авансово премислена и вреди на някого, е закононарушение сама по-себе си? И за това закононарушение би трябвало да се носи отговорност!



Докато подобен закон не бъде реалност, не може да разчитаме,че до нас доближава достоверна информация. Аз съм за свободата на словото, само че изрично съм срещу свободата на лъжите”, заключи Преслава. Повод за гневното й експлоадиране станала обява, която твърдяла, че " Младата майка реши да не дере гърло пред пияните студенти " на техния празник 8 декември. Преси категорично посочи, че в този ден е била на частно празненство и е изрично срещу бъдещето на нацията да се назовава пияници. Тя употребява случая да опровергае и обява на вестник „ Уикенд”, че желае да стане част от журито на „ Като две капки вода” против отговарящ хонорар.

„ Уверявам ви, че не съм в договаряния, не изнудвам и не се пазарувам за пари с никакви продуценти на никакви излъчвания.
За край желая дебело да подчертая, че никога не слагам под общ знаменател всички публицисти и медии.Напротив, надълбоко имам вяра, че по-голямата част от вас са почтени и почтени хора и имате моето откровено уважение”, заключава Преслава
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР