Преслава всячески се опитва да се скрие от бившия си

...
Преслава всячески се опитва да се скрие от бившия си
Коментари Харесай

Преслава се крие при Деси Слава от Бирмата

Преслава по всякакъв начин се пробва да се скрие от някогашния си другар Георги Станоев-Бирмата, написа HotArena. След последния случай сред тях в Слънчев бряг певицата е в стрес още веднъж да не попадне под офанзивите му. „ Преслава още е в потрес от случилото се! Отменила е даже участията си, с цел да се възвърне и отърси душевен “, сигнализираха нейни приятелки.

Изпълнителката се е принудила да търси заслон у свои колежки, тъй като не желала да стои сама. Така фолк дивата щяла да избегне бъдещи близки срещи с наследника на властелинката на Перник Лидка Скалата, който избухва всякога, когато я види.

Първа на помощ се притекла Деси Слава. Напоследък двете са изключително близки около общата си другарка Галена. Блондинката с удоволствие отдала стая от жилището си на добричлийката.

Преслава я помолила да остане при нея за няколко дни, а откакто получила позитивен отговор, пренесла два куфара с облекла и аксесоари в жилището на певицата в Пловдив.

Певицата потърсила подпомагане и от друга колежка - Анелия, само че някогашната брачна половинка на Коко Динев отказала да я одобри, защото не желала да се забърква в персоналните им проблеми с Бирмата.

„ Преси, знаеш, че те почитам доста, само че не желая да си сътворявам и аз главоболия около вашите проблеми. Имам и дете, което не може да става очевидец на произшествия, в случай че Бирмата инцидентно научи, че си при мен “, обяснила й културно Анелия.

Преслава обмисляла вид и да наеме апартамент в хотел, в който да се нанесе, само че се тормозила, че мълвата прекомерно бързо ще се разнесе и някогашният й и там ще я открие.

„ Не устоявам към този момент от този психар! Дълбоко скърбя, че сме имали връзка. Вярно, беше доста великодушен към мен, само че това ми излезе през носа “, ожалила се пред близки звездата.

Приятелките й обаче считат, че Преслава не е безразлична към него и сама си го търси, за какво съзнателно го нервира.

За протичащото се към нея били обезпокоени и нейните родители, които й звънели непрекъснато, с цел да бъдат сигурни, че всичко е наред с щерка им.

„ Изграденият облик на неприятно момче на Бирмата съществено тормози родата на певицата, която не може да спи умерено от мисълта, че този човек отново ще й посегне “, описаха съграждани на изпълнителката от Добрич.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР