< Преслава все още не може да повярва < Топ фолкаджийката признава, че

...
<
Преслава все още не може да повярва
<
Топ фолкаджийката признава, че
Коментари Харесай

Преслава в ужас: Виж с какво я замериха на участие

< Преслава към момента не може да повярва
< Топ фолкаджийката признава, че е виждала доста и множеството скандални неща, по време на участията си. Добричлийката към този момент осемнадесет години се изявява на сцената и била очевидец на доста дивотии.
< Името на певицата беше забъркано в любовна конспирация с Фики Стораро, преди двамата да си намерят половинки и народят деца.
< След това Преслава лъсна в скандал с хапчета за намаляване, което тя още веднъж отхвърли и даже не даде огромна публичност на клюката.
< Друга история натопи Преси, че окрала Камелия в нейните планове. На този слух обаче не повярваха и най-върлите противните противница на Преслава.
< Грозен бе абсурдът сред нея и Галена. Половинката на Галин Вафлата се обиди на някогашната си другарка, че не тя, а Преслава сграбчи наградата „ Певица на годината “ преди години.
< Оттогава връзките им са на приливи и отливи, само че несъмнено не са се стоплили дотолкоз, че двете още веднъж да възобновят другарството си.
< Та Преслава е предходна през пъкъла на какво ли не, през всевъзможни изненади. Но последната безусловно й „ изкарала ангелите “, призна самата фолкаджийка. И тя била, че не пийнал мъж, а пощуряла фенка изпратила сутиена си, червен на цвят, по нея.
< „ Добре, че беше зад тила ми и не го видях. А и не ме удари по лицето “,недоумява Преси какво е предизвикало реакцията на непознатата мома.
<  
<  
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР