Преслава смути силно почитателите си с последните си снимки, качени

...
Преслава смути силно почитателите си с последните си снимки, качени
Коментари Харесай

Попиляха Преслава заради носа ѝ

Преслава смути мощно феновете си с последните си фотоси, качени на стори в Инстаграм профила ѝ. Изпълнителката, която е на отмора в Истанбул дружно с мъжа си Павел, мощно тормози част от почитателите си, а мотив за паниката им още веднъж се оказа новият ѝ нос, написа Флагман. Фолкдивата разгласява снимки, без намесата на фотошоп, от фитнес залата в хотела, в който е отседнала със брачна половинка си. Там певицата се забавлява с едночасова подготовка всяка заран.

Видът на носа ѝ обаче от фрагментите, които тя качи в мрежата, уплашиха почитателите ѝ. „ Прилича на някакво насекомо… мутирала оса, примерно “, „ Ето по какъв начин е изглеждал Майкъл Джексън след последната си интервенция “, „ Те към този момент са тук! Казах ви, че извънземните от дълго време са измежду нас “, звучат жегващите мнения под фотосите.

Припомняме, че певицата се подложи на интервенция на носа доскоро повече от година. Промяната шокира почитателите на Преслава, които не утвърдиха намесата. Мнозина заключиха, че по този начин тя е изгубила чара и отличителността си. Според експерти една година след ринопластика обонятелният орган може да продължи да трансформира формата си. Вероятно тъкмо това се случва и с носа на Преслава. Неотдавна даже плъзнаха клюки, че певицата съжалила за интервенцията и даже почнала да се срами от променения си тип. Заради кахърите си тя непрекъснато го обработвала с фотошоп.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР