Преслава ще се раздели принудително за две седмици с гаджето

...
Преслава ще се раздели принудително за две седмици с гаджето
Коментари Харесай

Не пускат в Америка гаджето на Преслава - имал криминално досие! Отказаха му виза и умира от яд, че не може да отиде с нея на турне в САЩ

Преслава ще се раздели наложително за две седмици с гаджето си Павел Лазаров, научи HotArena.

Едрогърдата фолк бомба от Добрич отпътува идната седмица за турне в Америка, където ще изнесе серия от концерти в Съединени американски щати и в Канада.

Преслава ще изкара към 100 000 $ от презокеанското си турне, което започва на 22 септември в Атланта и ще приключи при започване на октомври в Кейл Код, щата Масачузец. Дивата ще изнесе концерти за българската общественост и в Лас Вегас, Чикаго и Флорида, както и в канадския гранд Торонто, където живеят хиляди български емигранти, заяви „ Уикенд “.

Желанието на Преслава да отлети за Америка дружно с гаджето си Павел обаче няма да се реализира, а повода е отказана виза на татуирания бабанка от щатското посолство.

Колежки на певицата от Добрич разкриха пред „ Уикенд ”, че с цел да уреди Павел с безпроблемна екскурзия до Съединени американски щати, Преслава предиздвикала уредниците на турнето й да впишат обичания й като част от нейния екип. Въпреки това обаче американците са отказали виза на Павел, защото той имал обемисто крими досие в България. Според осведомени, Павел е бил обвиняем за безчинство, за нанесена междинна телесна щета, а също така е бил разследван и за търговия с опиати.

33-годишният Павел Лазаров  тази пролет се залюби с Преслава. Оттогава двамата са неразделни, като Павел участва на всички участия на чалга звездата и на два пъти дори провокира побои във фолк заведения от ревнивост към обичаната си. Очевидно от американското посолство в България са решили Павел като рисков фактор и са отказали да му дават виза, без да дадат пояснения от какво е подбуден отхвърли им.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР