Преслава ще прибира по над 2 бона на месец, докато

...
Преслава ще прибира по над 2 бона на месец, докато
Коментари Харесай

Бременната Преслава прибира рекордни майчински

Преслава ще прибира по над 2 бона на месец, до момента в който е в майчинство. Певицата е бременна от своя другар, предприемача Павел Лазаров, и ще си вземе къса отмора преди и откакто роди. Тя ще излезе в майчинство за неустановен интервал. Преси е безапелационна, че ще се завърне на сцената, когато се усеща подготвена.

Изпълнителката на " До синьо " е обезпечавана от своя шеф " Пайнер " на оптималната допустима сума у нас - 2600 лв., научи " България Днес ". Това значи, че тя ще получава 90% от нея през първата година, до момента в който е в майчинство, или другояче казано, тъкмо 2340 лв..

Рожбата на изпълнителката ще бъде момиче и ще се появи на бял свят през лятото. Терминът на Преслава се пада покрай рождения й ден - 26 юни.

Певицата обмисля разновидността да слезе от сцената през май месец. Преси желае в последните дни от бременността си да не се натоварва, а да си почива интензивно.

След като обществено разгласи, че чака бебе, изпълнителката внезапно понижи участията си. Вече се изявява по един-два пъти на седмица, защото се усеща изтощена и има потребност от отмора.

За да не стои затворена по през целия ден у дома, Преслава постоянно излиза на разходки. Едно от обичаните места на изпълнителката и бащата на детето й Павел е Южният парк в София. Двамата могат да бъдат засечени там през няколко дни.

Както е известно, Преслава към този момент публично заживя с гаджето си. Преди няколко седмици тя се нанеса в дома на предприемача в София. Певицата взе и майка си, която да оказва помощ с дневните задачки - като извършване на покупки, почистване и други.

Изпълнителката ще стане следващата чалга певица, която се снабдява с рожба в последната година. За последните 12 месеца това се случи с Джена, Галена, Магда и ДесиСлава.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР