Преслава се възползва от слънчевото ноемврийско време, за да разходи

...
Преслава се възползва от слънчевото ноемврийско време, за да разходи
Коментари Харесай

Преслава с професионален грим в планината

Преслава се възползва от слънчевото ноемврийско време, с цел да разноски дъщеричката си Паола в планината. Изпълнителката на „ Пайнер “ умили почитателите си във Facebook като разгласява фотография от прехода в профила си в обществената мрежа. На фрагмента певицата е в спортно облекло, а дъщеричката ѝ се любува на разходката в туристическа раница.



Преслава, като същински фен на природата, гледа да употребява всяка свободна минута да е навън с дребната хубавица. За часове фотосът събра над 20 хиляди лайкове. Феновете на изпълнителката на „ Да гори в обич “ са удовлетворени, че любимката им калява щерка си: „ Браво, закалявай я. Така няма да се разболява постоянно. “ „ Важното е да диша чист планински въздух. “ „ Много сте сладки, същински планинарки. “ „ Една невероятна картина, която е нарисувал животът. “

Не липсваха обаче и злъчни мнения: „ Ще изкажа мнението си по отношение на дрешките на детенцето. Може да съм груба, само че може да е по - хубаво облечено. “ „ Това дете татко няма ли, че майката го носи или е разходчица по женски? “ „ Абе, вие гримирани ли спите бе хора? “ „ Преслава върви с професионален грим на планина. Доста професионално. “ Припомняме ви, че певицата не стопира да осведоми феновете си по какъв начин се развива дребната Паола. Преди седмица Преслава се похвали, че Паола е проходила, споделяйки клипче в обществената мрежа.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР