Преслава рядко позира без грим, дори когато е в дома

...
Преслава рядко позира без грим, дори когато е в дома
Коментари Харесай

На снимки е перфектен, но ето как изглежда прочутият нос на Преслава в действителност след операцията (Снимки):

Преслава рядко театралничи без грим, даже когато е в дома си. Сега обаче певицата се реши да се покаже в целия си „ искра “ – т.е. естествена, без грим и без обработени с Фотошоп фрагменти. Припомняме, че сега изпълнителката е на отмора в Истанбул дружно с мъжа си Павел, където са се отдали на шопинг и разходки из забележителности, възползвайки се от неналичието на дъщеричката им Паола.

Преслава пък незабавно се възползвала от отворения фитнес в хотела и всяка заран денят й започвал с 1-часова подготовка в залата. Именно оттова се щракна певицата. Липсата на грим не беше толкоз шокираща, колкото плашещия тип на носа й.

„ Прилича на някакво насекомо… мутирала оса, примерно “, „ Ето по какъв начин е изглеждал Майъкл Джексън след последната си интервенция “, „ Те към този момент са тук! Казах ви, че извънземните от дълго време са измежду нас “, разясняват зевзеци.

 Преслава селфи

Носът на Преслава в действителност наподобява, меко казано, необичайно, което на обработените фотоси е ловко замаскирано. Певицата си направи интервенция на носа доскоро повече от година. Според експерти до година след ринопластика обонятелния орган продължава трансформира формата си и крайният резултат от процедурата може да се забележи едвам след 1 година.

 Преслава нос

Факт е, че първоначално след интервенцията носът на Преслава не изглеждаше чак толкоз тревожно. Певицата даже си го харесвала, само че минал избран интервал и почнала да съжалява и да се срами от типа си. Затова тя непрекъснато го коригирала с фотошоп.

 Преслава без Фотошоп

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР