Преслава присъства на сбъдването на голямата мечта на своя баща,

...
Преслава присъства на сбъдването на голямата мечта на своя баща,
Коментари Харесай

Преслава яхна трабант! Причината е смайваща СНИМКИ

Преслава участва на сбъдването на огромната фантазия на своя татко, който провежда в Добрич първия церемониал на ретро коли. Бащата на огромната звезда в поп-фолка Кольо Тончев е измежду най-известните колекционери на остарели коли.

Той има „ Трабант 600”, модел от 1963-а година, който обича да изправя на две гуми. Колата е и с баровски номер с три нули.

Кольо Тончев завоюва рали "Марица " тази година, изминавайки без проблем 700 километра през България, Гърция и Турция с немската кола.

Първият церемониал в Добрич сподели близо 100 транспортни средства - коли, мотоциклети, микробуси, колела, даже детски коли от предишния век.

„ Тези транспортни средства от дълго време са изчезнали от пътищата и хората могат да ги видят единствено на фотоси и във филми “, сподели Петър Георгиев, разпален запалянко, един от основателите на събитието, което се провежда със съдействието на общината и Съюза на българските автомобилисти.

Сред най-големите атракции на парада е лек автомобил, модел "Джаует " от 1926 година с автентичен британски номер, благосъстоятелност на колекционер от Поморие.

„ Подобни коли са се движели с двадесетина километра в час и в градски условия един от пасажерите е слизал, с цел да контролира придвижването и колата да мине, описа Георгиев.

"Шевролет " от 1929 година, "Форд Алпине Тюер " от 1934 година, мотор "Харли Дейвидсън " от 1926 година и още редица ретромодели на притежатели от София, Благоевград, Видин, Бургас, Варна и други градове в страната са подредени в градския парк "Свети Георги ".

Източник: hotnews.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР