Преслава предизвика смут сред почитателите си с последните си снимки,

...
Преслава предизвика смут сред почитателите си с последните си снимки,
Коментари Харесай

Какво се случва с носа на Преслава? Фенове я сравниха с извънземно

Преслава провокира ужас измежду феновете си с последните си фотоси, качени на стори в Инстаграм профила ѝ, научихме от "Марица ". Изпълнителката, която е на отмора в Истанбул дружно с мъжа си Павел, мощно тормози част от почитателите си, а мотив за паниката им още веднъж се оказа новият ѝ нос. Фолкдивата разгласява снимки, без намесата на фотошоп, от фитнес залата в хотела, в който е отседнала със брачна половинка си. Там певицата се забавлява с едночасова подготовка всяка заран.



Видът на носа ѝ обаче от фрагментите, които тя качи в мрежата, уплашиха почитателите ѝ. „ Прилича на някакво насекомо… мутирала оса, примерно “, „ Ето по какъв начин е изглеждал Майъкл Джексън след последната си интервенция “, „ Те към този момент са тук! Казах ви, че извънземните от дълго време са измежду нас “, звучат жегващите мнения под фотосите. Припомняме, че певицата се подложи на интервенция на носа доскоро повече от година.



Според експерти една година след ринопластика обонятелният орган може да продължи да трансформира формата си. Вероятно тъкмо това се случва и с носа на Преслава. Неотдавна даже плъзнаха клюки, че певицата съжалила за интервенцията и даже почнала да се срами от променения си тип. Заради кахърите си тя непрекъснато го обработвала с фотошоп.



източник:woman.bg
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР