Преслава предизвика сърдечна аритмия у феновете си с тази новина Една

...
Преслава предизвика сърдечна аритмия у феновете си с тази новина
Една
Коментари Харесай

Бомба в поп фолка! Преслава се отказва от чалгата

Преслава провокира сърдечна аритмия у почитателите си с тази вест

Една от най-любимите поп фолк певици, с най-вече награди от разнообразни фестивали хвърли бомбата, че зарязва чалгата

Само че след минута безмълвие добричлийката добави, че това ще е краткотрайно. Колко време обаче ще трае паузата й, звездата не посочи.

А с спомагателното пояснение накара почитателите си да се отдъхнат краткотрайно, тъй като стана ясно, че Преси не се отхвърля изрично от музиката и пеенето, с цел да започва различен бизнес.

Просто към този момент ще пее единствено фолклорни песни, а не такива от кръшния род.

Това удостовери и нейната сестра, националната певица Ивелина Колева. Тя добави новината, че двете влизат в общо студио, с цел да вършат не една, а цели три национални песни.

Много от почитателите на двете певици знаят, че те имат общо три дуета, което са одобриха доста добре от публиката.

Не се знае кое е подтикнало Преслава да предприеме фрапантен завой в музикалната си кариера. Официалната й версия е, че желае да опита нещо ново, друго и то дружно със сестра си, с която доста се обичат и си оказват помощ.

Народната певица Ивелина Колева е с три години по-голяма от Преслава. Зад гърба си тя към този момент има три независими албума с национални песни.

Неофициалната версия е, че мъжът на Преслава Павел Лазаров е доста ревностен и не желае жена му към този момент да се мята пред пияните клиенти на нощните заведения, където извива глас. А да пее пред по-отбрана аудитория и фестивали.

Инфо: Crimesbg.com

 

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР