Преслава отново е на екзотична ваканция. Този път 37-годишната поп-фолк

...
Преслава отново е на екзотична ваканция. Този път 37-годишната поп-фолк
Коментари Харесай

Ето какви ги върши Преслава в Тайланд и с кого

Преслава още веднъж е на екзотична почивка. Този път 37-годишната поп-фолк певица е избрала Тайланд. Тя сама се похвали, като показа няколко фотоси в Instagram профила си.

В момента изпълнителката се намира на Пукет - един от най-красивите острови в Адаманско море, който е известна туристическа дестинация.

Преслава е в компанията на своя обичан Павел и тяхната 3-годишна щерка Паола. На един от фрагментите певицата и дребната са облечени в идентични бански костюми.

" Уморени от пътя незабавно цопнахме в басейна. "

Звездата се похвали в обществената мрежа, че са посетили и храма на Големия Буда, който се намира на най-високата точка на острова в планината Наканед. Огромната бяла скулптура на духовния преподавател несъмнено впечатлява.

Преслава обича да пътува със своите сътрудници Константин и Софи Маринова, само че този път я съпровождат други нейни другари с деца. Тя показа няколко фрагмента на стори в Instagram, от които си проличава, че те доста се забавляват. Обикалят локалните забележителности, а също по този начин си угаждат с екзотична храна.

Още от ШОУБИЗНЕС:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР