Преслава от години бе свикнала около името й да има

...
Преслава от години бе свикнала около името й да има
Коментари Харесай

ДРАМА: Страшен шок за Преслава, певицата не е на себе си! (пълни подробности)

Преслава от години бе привикнала към името й да има единствено позитивни вести (е, изключваме мненията към новия й нос, схваща се). Тя е обичана от почитателите си, прави шлагери, има устойчиво семейство, мъжът й не й поставя рога (поне не публично)... Казано в резюме - пей сърце!

Днес обаче нещата " лекинко " се обърнаха и Преси не знае на кой свят е от шока, който й се стовари на главата. Проблемът е голям и не се знае по какъв начин щ протекат нещата за нея оттук насетне. Макар че в случай че има някой отговорен за цялата тази обстановка, това е самата тя.

А точно - оказа се, че Преслава краде! Да, певицата се е подписала като създател на новата си ария " Улицата ", която излезе през ноември предходната година и твърди, че парчето е единствено и само нейно. Зверска неистина! Оказа се, че то е крадено и създателят му е арменският артист Ернест Оганесян.

Нещо повече - кореспонденти се свързаха с Оганесян и той съобщи, че е гневен от кражбата, че никой не се е свързвал с него, с цел да пита за откупуване на права и че ще съди Преслава мигновено за кражба.

Отсега е ясно кой ще победи в съда, само че парите, които Преси ще би трябвало да заплати на арменеца, както и срама и унижението й ще са чудовищни.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР