Преслава определено се е отдала на тотална почивка в Тайланд.

...
Преслава определено се е отдала на тотална почивка в Тайланд.
Коментари Харесай

Преслава остава за постоянно на Пукет? Певицата е в Тайланд от седмици

Преслава несъмнено се е отдала на тотална отмора в Тайланд. Поп-фолк звездата е в красивата страна от началото на януари и наподобява, че ваканцията ѝ няма да завърши скоро.

Певицата не стопира да споделя фотоси и сторита от разнообразни кътчета, а последната обиколка е осторов Пукет. Преслава е там дружно с половинката си, дребната Паола и техни другари.

Виж още: Сбогом! Почина огромна TikTok звезда, каква е повода за смъртта 

Преслава въпреки всичко не се е отпуснала, съблюдава хранителен режим и спортува. Похапва си най-вече морски деликатеси, а разходките и фитнес залата са наложителни. Луксът и хубостта вършат живота в действителност прелестен, когато си богат екскурзиант в Тайланд, както е обстановката с Преслава и нейната компания. Някои почитатели се тормозят, че любимката им ще остане да живее в Тайланд, само че драмата е непотребна. Ваканцията на звездата скоро завършва и тя ще се завърне към участията и записите на нови песни.

Виж още: Той към този момент не се споделя Сам Смит! Моля от през днешния ден да го наричате единствено и само Глориа!

Всички обаче видяха, че Преслава наподобява необикновено. Преди месеци тя бе съществено подложена на критика, че е прекомерно слаба, само че в този момент наподобява, че певицата е поставила някой различен кг, само че единствено на верните места. В мненията почитатели пишат към фотото тук, че любимката им наподобява необикновено добре, а тялото ѝ е в невероятна форма.

Иначе 2022 година, бе много сполучлива за звездата. Тя бе зарината от участия, направи няколко нови шлагера, а в края на годината се качи на сцената на " Арена Армеец ", където бе посетител на Софи Маринова, която отпразнува своя креативен празник.

Виж още: Топ трендовете в модата за 2023: Ултрасексуалност и разголени тела 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР