Преслава не се взема за голяма звезда, не парадира с

...
Преслава не се взема за голяма звезда, не парадира с
Коментари Харесай

Уникално ВИДЕО Преслава на среща на випуск 2002

Преслава не се взема за огромна звезда, не парадира с състояние и пари.

В петък вечер пайнерката си взе почивен ден, с цел да може да отиде на знаково събиране, което чака от години. Всички бяха сюрпризирани да я видят, а още повече от неподправеното й държание, с което по никакъв метод не натежава на близките с триумфите си и ореола, който нейните почитатели са й сложили.

Топ звездата отиде на наборна среща със съучениците. Випуск 2002 си организирали среща, а Преслава изобщо не се замислила дали да отиде да види съучениците си. Певица показа няколко лайфа в своята страница и сподели на всички обичаната си учителка по математика, както и приятелите си от детските години.



Не всички са съумели да участват на срещата на випуска. Изпълнителката на " Пиян " издаде, че са били 20 индивида в класа, само че предната вечер се видели малко повече от половината. Тя поздрави всички, които не са съумели да се освободят и да се причислят към тях.

Срещата на випуска предходна с доста танци и песни. Преслава завела със себе си и своята сестра Ивелина Колева, която е по-голяма, само че пък се познавала с всички съученици на сестра си.

Преслава е приключила музикалното си обучение в локалното учебно заведение в Добрич, със компетентност фолклорно пеене, свирела е и на гъдулка. Започва да пее още от 15 годишна по заведенията с доста огромен триумф, написа show.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР