Преслава не е от певиците, които се забъркват в скандали.

...
Преслава не е от певиците, които се забъркват в скандали.
Коментари Харесай

Преслава гневна на фалшиви новини: Нямам силикон

Преслава не е от певиците, които се забъркват в кавги. Тя избира да се приказва за нея тогава, когато има нова музика или видео към дадена ария, а не да се рови в персоналния ѝ живот.

В последно време се изписаха какви ли не неща, разследване на пластичната интервенция, която Преслава реши да направи на носа си.

Сега жълти издания тиражираха нова порция неистини. Поводът - нова фотография в формалния профил на Преслава, която тя качи преди броени часове. На фотографията се вижда усмихнатата Преслава, която е на плаж и както прилича, облечена в бански от две елементи и шапка с необятна външна страна. 

Виж още:

Не това провокира реакции измежду някои таблоиди, а бюстът на надарената певица. 

Преслава постоянно е била жена с естествени извивки, само че в този момент издания тиражират слух, че певицата си е поставила силикон.

Изпълнителката на " Лъжа е " обаче изрично реши да се намеси, откакто е научила за заглавията.

Преслава разяснява на story в Instagram, че изрично отхвърля да си е правила нова пластична интервенция и няма силикон в гърдите.

" Това, че не ви ги навирам в лицето с тоалетите си, не значи, че съм си уголемявала бюста! Нямам силикон! ", написа певицата.

Виж още:

Това обаче не е всичко, Преслава продължава в последващо story с още коментар по тематиката.

" През целия ми живот имам две коригиращи интервенции, които не съм крила от хората. Не се опитвайте да ме изкарате изкуствена " кукла ". Писна ми да чета сходни публикации. Смятам, че и всеки естествен човек, откакто попадне на 10 сходни публикации, ще си направи извод, че лягам под ножа защо ли не! ", декларира Преслава.

Така надарената певица постави завършек на лъжливите заглавия, които се появиха часове след фотографията на Преслава.

Скоро Преслава чества рожден ден. Тя навърши 36 години.

Честитките към нея започнаха да валят още от дребните часове на деня, а хубавите думи от близки, другари, фенове и сътрудници я накараха да се усеща обичана и щастлива.

Преслава показа доста персонални моменти от рождения ден в Инстаграм, като по този начин направи съпричастни всички свои почитатели.

Певицата качи клипче с тортата, която получи във връзка празника. Фолк звездата, грееща от благополучие, духна свещичките дружно с щерка си Паола.

Виж още:

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР