Преслава може да е най-голямата фолк звезда у нас, но

...
Преслава може да е най-голямата фолк звезда у нас, но
Коментари Харесай

Преслава показа как разпуска след участия. Фенове: Много нейни колежки никога не биха го направили

Преслава може да е най-голямата фолк звезда у нас, само че пък по никакъв метод не парадира с това. Изпълнителката на шлагера " Водка с разтуха " прекарва всяка свободна минута в родното село на половинката си - Оселна. 

Вместо да се хвали, че яде в скъпи заведения за хранене и почива на първокласни яхти, любимката на цяла България шашардиса всички с последното си любителско видео от кошара с овце. 

" От сцената във фермата ", е написала Преслава под клипчето, в което тя и щерка й Паола се радват на дребни агънца. Съвсем ненадейно, Преслава е коленичила в изпражненията на животинките и по детски е прегърнала едно от тях. 

" Много нейни колежки в никакъв случай не биха влезнали в кошара, сигурно ще им се повдигне още от вратата. Няма да устоят на миризмата. А тя за следващ път потвърди, че е един напълно естествен човек, в който няма и грам звездомания ", хвалят я в мрежата. 

Чалга фурията обича да върви на село, защото там въздухът е по-чист и потребен.  Преслава явно харесва спокойствието на Врачанския Балкан, където прекара по-голямата част от пандемията. А нейната щерка също е шастлива, когато цялото семейство са на село

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР