Преслава и Софи Маринова, които са на почивка в ОАЕ,

...
Преслава и Софи Маринова, които са на почивка в ОАЕ,
Коментари Харесай

Преслава и Софи Маринова се забрадиха в Абу Даби

Преслава и Софи Маринова, които са на отмора в ОАЕ, се забрадиха.

 

Преслава се появи в профила си в Инстаграм в бяла абая със златни орнаменти, а Софи заложи на черния цвят като не покри единствено главата си, както добричлийката, а и лицето си. двете се щракнаха на фона на джамията „ Шейх Зейд “ в Абу Даби – столицата на ОАЕ и на емирство Абу Даби.

 

Певиците разгледаха забележителностите там, след което се реалокираха в Дубай, с цел да продължат първокласната си почивка. Преслава, която както постоянно е с половинката си Павел, не пропусна да се щракне и по бански. Софи пък на собствен ред пътува със сина си Лоренцо и приятелката му. Тримата се снимаха в „ Ролс-Ройс “, взет чартърен.

 

По време на ваканцията си компанията се придвижва тъкмо с кола от тази марка. Не единствено се любуват на красиви гледки и вкусна храна, а като типичните туристи откриха време и да напазаруват.  За това певиците се похвалиха персонално тези дни в предаването „ На кафе “ по Нова тв, където се включиха с видео връзка.

 

Софи Маринова призна, че към този момент е съществено обезпокоена по какъв начин ще си прибере багажа, защото отпътувала с едно малко куфарче, а към този момент има 4-5 огромни.

Инфо: Уикенд

Тагове: Преслава Софи Маринова ОАЕ Абу Даби Дубай
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР