Преслава е започнала да забравя текстовете на някои свои песни.

...
Преслава е започнала да забравя текстовете на някои свои песни.
Коментари Харесай

Преслава: Забравила съм си текстовете, забравих, че съм певица дори

Преслава е почнала да не помни текстовете на някои свои песни. Това призна самата тя във видеолайф във фейсбук тази седмица, когато зарадва почитателите си с осъществявания онлайн.

Добричлийката пя от сърце и сътвори доста въодушевление, а и самата тя се посмя, откакто откри, че не се затруднява с шлагера си „ Нямам право ”. „ Остава запаметено, че не си знам текста на „ Нямам право ”, а това ми е най-любимата ария. Значи смятайте до какво води тази пандемия – изцяло изтрещях ” , показа Преслава през смях след представянето на песента, в което пропускаше някои елементи от текста. „ Аз като почитателите, включвам се на припева единствено ”, пошегува се тя. Добричлийката си помагаше с телефон, от който поглеждаше текстовете на някои свои песни, видяха почитатели. И въпреки всичко те бяха доста удовлетворени, тъй като Преслава не просто пя онлайн, а изпълняваше музикални стремежи. Тя поздрави с песента „ Най-добрата дума ” на Росица Кирилова и щерка си Паола, която танцуваше от самото начало край нея. Изборът не е инцидентен, тъй като Преслава показа, че и двете доста харесват Роси Кирилова.

„ Забравила съм си текстовете, тъй като аз забравих, че съм певица даже. Толкова време не съм ги пяла тези песни, че то е обикновено ”, показа Преслава в края на видеото, когато благодари на феновете си за прелестния лайф. „ Надявам се скоро да се забележим и онлайн ”, приключи тя.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР