Преслава е удовлетворена, че актуалният й сингъл "Пада звезда" се

...
Преслава е удовлетворена, че актуалният й сингъл "Пада звезда" се
Коментари Харесай

Преслава: Нямам никого до себе си!

Преслава е задоволена, че настоящият й сингъл "Пада звезда " се подреди измежду шлагерите на сезона.

Певицата не крие, че в много от песните има вложен и персонален детайл.

"Благодаря на всички, които са гледали клипа на песента, които насочиха много хубави отзиви, мнения. Дали съм я изживяла, може би да... Много постоянно се задава въпросът за някоя трагична ария дали даден реализатор я е претърпял " - споделя тя пред Star Reporters.

Хитовата изпълнителка признава, че в персонален проект не може да се похвали с нищо ново, а на въпрос по какъв начин върви любовният й живот, дава отговор по този начин:



"Изобщо по никакъв начин не върви. Обичам себе си, това е... и кариерата. Всъщност нямам никого към себе си. Чета през ден какви ли не дивотии - с кого съм, но какъв брой време връзка и така нататък Всъщност нямам нищо общо с никого. Просто в последните две години какво ли не се изписа, веселя се на въображението на публицистите ".

Въпреки многочислените изяви пред аудитория през всички тези години на сцената, страстите и вълненията преди концерт постоянно я съпътстват.



"Много по-големи хора от мен са ми казвали, че когато спре да ти пука, тогава към този момент не е добре. Хубаво е да те жегва, даже да трепериш преди излизане на сцената. Това значи, че ти пука за тези хора, че към момента има какво да им дадеш и имаш желанието да работиш за тях. Емоцията, когато скандират името ти, е невероятна! Аз съм имала доста пъти, когато на някакви номинации, единствено като чуят името, стартират да скандират. Невероятно е възприятието! Била съм тъжна в даден миг, само че когато излизам на сцената, просто не помня всичко. Сърцето ми се разтуптява.. Тези хора по този начин те носят, че няма думи, с които да се опише това " - споделя с усмивка звездата.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР