Преслава е бременна с момче, издадоха от семейството на певицата.

...
Преслава е бременна с момче, издадоха от семейството на певицата.
Коментари Харесай

Разбра се какъв пол ще е бебето на Преслава

Преслава е бременна с момче, издадоха от фамилията на певицата. Очаква се то да бъде кръстено на бащата ба певицата Кольо, само че ще се споделя Нико, написа в. "България през днешния ден ".

В същото време майката на Преслава е в трескава подготовка за появяването не бебето, което ще се роди в края на август. В тази връзка баба Янка постоянно посещава храма на Ванга в Рупите, където се моли, пали свещичка и изповядва всичко, което е на сърцето и душата й. Майката на Преси първа схванала, че щерка й ще има бебе. Бащата на изпълнителката също е доста благополучен, само че не бърза да разяснява слуховете към бременността на дъщеря си и се надява то да носи неговото име.

Когато Преслава влезе във ВИП Брадър, татко й беше доста обезпокоен от облика, който предаването построи на щерка му. „ Най-сетне в къщата тя сподели, че нито е префърцунена, нито анорексичка, нито прекалява с алкохола “, показа Кольо след присъединяване на Преслава в предаването.

Родителите на Преслава считат, че откакто роди тя ще се кротне и животът й ще тръгне в по-спокойна повърхност с бащата на детето Павел
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР