„Преслава държи винаги да е номер едно. Не мога да

...
„Преслава държи винаги да е номер едно. Не мога да
Коментари Харесай

Рени обвини Преслава в лицемерие

„ Преслава държи постоянно да е номер едно. Не мога да схвана за какво все желае да е първа.” Това показа фолк певицата Рени пред в. "Шоу ".

Рени признава, че постоянно е получавала единствено и само почитание от сътрудниците си в Сърбия за разлика от тези в България.

„ Прави ми усещане, че при по-успелите звезди липсват комплексите и непотребното самочувствие. Държат се по напълно естествен метод. Само тук в България я има комплексарщината – гледат изкривено, не се поздравяват, вършат си мръсно…Това е суперизлишно. В тази връзка желая да кажа, че попаднах на клип от присъединяване на Преслава в сръбска телевизия, където не се изрече добре за мен. Лично аз съм й звъняла, когато преди години заслужаваше да я създадат Певица на година, само че я ощетиха и дадоха премията на друга. Беше толкоз нещастна, усещаше се зле. Явно е не запомнила, че й се обадих и я поддържах. Не го считам за унизително, че съм се обадила на моя колежка да й окажа поддръжка. Тогава се състезаваха Ивана и тя. Но Преслава направила една единствена ария с Кеба и той я завел в Grand Production, където аз имам четири албума, а не една ария. Там тя споделя, че е първата българска звезда на тази сцена. Водещият незабавно я отвърна и споделя, че преди този момент Рени е била там. И тя: „ А, да, преди доста години “. Отдавна или наскоро не значи, че ти си първата и единствената. Преди 2 години се снимах в новогодишната им стратегия. Това ли назовава тя от дълго време?! Представи си защо двуличие става на въпрос. Явно се пробва по някакъв метод да се изтъкне, да покаже какъв брой е велика. Точно това я принизява от ден на ден и повече. Това държание не е почтено за една същинска звезда. Ако в действителност е такава, тя би трябвало да признае триумфите на своите сътрудници, а не да ги омаловажава. Трябва да си изтъкан от доста комплекси, с цел да не признаваш нещо такова. Как аз й се обадих и й споделих, че е номер едно в оня миг, а тя не може да се пречупи. "

По всичко проличава, че назрява нова драма в попфолка, откакто Преслава се самообяви за най-голямата бг фолк звезда на Балканите.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР