Пресконференцията, озаглавена Осемте джуджета отвътре и порочните методи за овладяване

...
Пресконференцията, озаглавена Осемте джуджета отвътре и порочните методи за овладяване
Коментари Харесай

ГДБОП задържа приближен до Пепи Еврото преди пресконференцията за „Осемте джуджета“

Пресконференцията, озаглавена " Осемте джуджета " от вътрешната страна и порочните способи за преодоляване на правосъдната система ", бе оповестена за 14 часа в Националния пресклуб на Българска телеграфна агенция. 

Минути по-рано обаче, пред постройката на организацията, чиновници на ГДБОП подредиха на Кристиян Христов да се качи в кола на основната дирекция, която го води, съобщи Българска телеграфна агенция.

Христов не е оказал опозиция, въпреки и няколко минути да е упорствал първо да даде преконференцията и по-късно да бъде отведен от служителите на реда. Служителите на Министерство на вътрешните работи не се съгласиха и обявиха че би трябвало да тръгне с тях в този момент " за диалог " и едвам по-късно ще може да даде конференция.

Формалният притежател на сдруженията " Изамет " Кристиян Христов е забъркан в абсурда, станал прочут като " Осемте джуджета ". Работил е за Любена и Петьо Петрови и е осведомен с порочните практики за преодоляване на прокуратурата и други държавни структури, написа в анонса на конференцията, която Христов трябваше да даде. 

По информация на " " прокуратурата е постановила Христов да бъде задържан по следствието, поради което в понеделник вечерта имаше акция в прочут столичен ресторант, а Петров (бивш началник на Столичното следствие) и Размиг Чакърян-Ами бяха оповестени за търсене. 

Снимка: БТА

Снимка: БТА

Междувременно Любена Павлова, някогашна брачна половинка на Петьо Петров, сподели в изявление за " Антикорупционния фонд ", че е разпознала почерка му в писмото-заплаха против основния прокурор Иван Гешев.

" Изразите в писмото до Иван Гешев са изрази, които Петров употребяваше по пет-шест пъти дневно. Няма вид това писмо да е писано от различен човек ", безапелационна е Павлова. 

В средата на май на конференция обвинител №1 сподели сканирано копие на заплашителното писмо, което получил след завръщането си от Съединени американски щати. В него се упорства той да подаде оставка от поста основен прокурор на България.

В писмото написа:  

" Здравей, 

както е споделил Мечо Пух " от време на време седнал съм и си мисля, а от време на време единствено си седнал съм ". 

Е, днеска седнал съм и си мисля: 

Всяка приказка си има край и краят на тази приказка пристигна. Настрои всички против себе си, остана самичък на върха на гола канара. А духа вятър. 

Направи невъобразима нелепост с този " гърмеж ". 

Обърна се против нас. А това не е донесло на никой нищо положително, още повече, че в никакъв случай не сме ти поискали нищо - даже и лукче. 

Но ти споделям: Никой няма желание да подхваща каквото и да е било против теб. 

Затова те апелирам: Иди си с мир до 10 часът сутринта в понеделник, с цел да натисна един " Enter ". Животът продължава и ще имаш своята зона на комфорт. 

Оставам с положителни усеща към теб и фамилията ти. 

А пък някой ден може и ти да почерпиш пура и уиски. 

Don`t worry be happy! "
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР