Пресконференция преди предстоящото световно първенство по скокове на батут даде

...
Пресконференция преди предстоящото световно първенство по скокове на батут даде
Коментари Харесай

380 състезатели от 45 страни идват в София за СП по скокове на батут

Пресконференция преди идното международно състезание по скокове на батут даде президентът на федерацията Стоян Димитров. Шампионатът ще се организира в София от 15 до 18 ноември в " Арена София ". Пред публицистите застанаха още старши-треньорите на националните ни тимове Мариана Макулова и Станислав Стоянов, както и медалистите от международни шампионати Христина Пенева, Мариела Пенева, Мариян Михалев. В залата участваха и състезателите, които ще показват България на международното състезание.

В конкуренцията при мъжете и дамите ще се включат 380 състезатели от 45 страни. При юношите и девойките цифрата е още по-внушителна - 986 участници.

" Първите делегации към този момент дойдоха у нас, а някои даже организираха и първите си тренировки в зала " Арена София ". Получихме сериозна поддръжка от Министерството на младежта и спорта, а успяхме да осигурихм за участниците и най-хубавите хотели в София. Имаме национални състезатели от 10 клуба и това приказва красноречиво за развиването на нашия спорт ", съобщи господин Димитров.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР