Прескочи оградата като катерица, хвърли една чанта, те тръгнаха да

...
Прескочи оградата като катерица, хвърли една чанта, те тръгнаха да
Коментари Харесай

Разтърсващи Разкрития За Избягалия Рецидивист Борис Иванов! Ето Как Се Е Измъкнал От Затвора!

" Прескочи оградата като катерица, хвърли една чанта, те потеглиха да го гонят, само че той влезе в гората... ", описа очевидец.

bTV заяви, че разполага с видеозапис, на който се вижда по какъв начин Иванов тича дружно с още едни мъж, който явно е негов съизвършител. Двамата пресичат жп линията и изчезват с кола, която ги чака.

От през вчерашния ден служителите на реда претърсват територията на две области - на Ловеч, и на Добрич, защото Иванов е родом от село Полковник Иваново. Проверяват се всички коли в региона. Екипи на полицията има и на входовете, и на изходите на двата града. От Министерство на вътрешните работи прецизираха, че пандизчията се търси даже с хеликоптер.

" Не става дума за бягство от пандиза. Става дума за отклонение от външен работен обект на лишен от независимост, който не е бил охраняван ", разяснява през вчерашния ден зам.-министърът на правораздаването Николай Проданов.

Заради зачестилите бягства от пандизите от Българска социалистическа партия упорстват през днешния ден в паламента да бъдат изслушани вътрешният министър Валентин Радев и правосъдният - Цецка Цачева.

В годините обратно има и други знакови бягства, напомня bTV.

На 23 декември 1992 година наказаният за ликвидиране Алберто Йорданов не се връща в пандиза, откакто е пуснат в отпуск. В идващите 10 години наказаният живее под непозната идентичност в Чехия.

През януари 2010 година Малин Крумов по прякор Маце, наказан доживот за ликвидиране, бяга от варненския затвор, преодолявайки петметрова стена. Часове по-късно е хванат в такси.

През април 2011 година рецидивистът Цветан Чарлов се оплаква от високо кръвно и е изпратен в болница. Бяга оттова през основния вход по чехли.

На 30 април 2014 година Хосе Мартинез от Гватемала и Николай Николов - Шатката съумяват да избягат от Централния софийски затвор с кола със наследник буркан. Три години след бягството Мартинез е заловен да краде автомобил в Португалия. От Николов няма диря и до през днешния ден.

На 4 април тази година пък от Софийския затвор избягаха Владимир Пелов и Радослав Колев. Преди дни Пелов беше погубен при престрелка, а съучастникът му към момента се търси.

В средата на април избяга пандизчия от общежитие в Пловдив, а по-късно и различен лишен от независимост от Пазарджик - и двамата не се върнали от работа на външен обект. По-късно обаче те бяха открити.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР