Пресклуб България е принуден да напусне настоящия си дом -

...
Пресклуб България е принуден да напусне настоящия си дом -
Коментари Харесай

Гонят Пресклуб България от стадион Васил Левски

 Шефът на Българска телеграфна агенция обвинен за раздаваната гратис вода на конференции
Пресклуб " България " е заставен да напусне сегашния си дом - стадион " Васил Левски ". Това стана ясно, откакто от организацията са получили документално предупреждение с едномесечен период.

Причината до този миг към момента не е ясна, като от пресклуба пуснаха известие на формалния си уебсайт с апел към министъра на спорта Красен Кралев да промени решението.

Ето и цялостния текст без редакторска интервенция: 

" На 18.10. 2018 година /четвъртък/ към 17 ч. в Пресклуб „ България “ бе донесено документално предупреждение с едномесечен период за прибързано преустановяване на 3-годишния контракт за наем, подписан с НСБ ЕАД след извоюван търг единствено преди 7 месеца. Присъдата е подписана от изпълнителния шеф на комерсиалното сдружение Пламен Манолов. Мотив няма.

Нарушение от наша страна също няма – нямаме и стотинка обвързване, нито забавяне с заплащането на наема от 3000 /три хиляди/ лева месечно /без включени консумативи и без включен налог боклук в размер на 100 лева месечно/, макар че нарастването е с 30 на 100 по отношение на предходния 3-годишен интервал. Опитът за разговор от наша страна бе осуетен – среща ни беше отказана.

При инцидентно разминаване на входа господин Манолов отсече, че няма какво да изяснява - има уговорка за едномесечно предупреждение и съвестта му е чиста. Имало хрумвания за пространствено обновяване. След 20 години живот на стадион „ В. Левски “ върху Пресклуб „ България “ бе нанесен удар изведнъж. Въпреки това животът на Пресклуба няма да угасне. Макар и на друго място, работата ни за спорта ще продължи. Ще продължи без спиране. Искаме обаче да се обърнем към индивида с ГОЛЯМО СЪРЦЕ за спорта:

Уважаеми господин министър Кралев,
Винаги сме вярвали, че справедливостта не е мит и оценката за труда зависи от резултатите. Преди година 40 спортни федерации дадоха писмени рекомендации за положителната ни работа, ориентирана към всички типове спорт, олимпийски и неолимпийски. Тогава още веднъж бяхме нарочени за изпъждане, само че по различен параграф – изминал контракт.

Сега имаме постоянен контракт и сме изрядни реализатори. В връзките си постоянно сме били правилни, съобразителни и прецизни към детайлите. Човешко е да се бърка, само че каквито и неточности да сме допускали, те в никакъв случай не са били плод на предумисъл или негативна страст. Сега с едно предупреждение към нас е приложена незаслужена наказателна мярка. Тя може да бъде анулирана. Вярваме във Вашата благосклонност.
Екипът на Пресклуб „ България “.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР