Прескачате ли от среща на среща, работейки по-умно, а не

...
Прескачате ли от среща на среща, работейки по-умно, а не
Коментари Харесай

Бизнес клишета, които трябва да забравите

Прескачате ли от среща на среща, работейки „ по-умно, а не по-здраво “. Правите ли в края на деня стъпки, с цел да „ донесете оптималната стойност за клиента “? В света на бизнеса има голям брой клишета, като някои предават в резюме скъпа информация, до момента в който други съставляват препоръки за вашия екип, които са потвърдено неприятни за компанията. Независимо от вашата роля, опит или компания, евентуално можете да очаквате най-малко едно бизнес факсимиле по време на среща на екипа.

Често тези клишета могат да звучат гениално, когато бъдат употребявани в верния миг. Представете си разгорещена вътрешна среща, на която някой прави трагична пауза и ви удря с някакво добре познато факсимиле. Той на процедура обобщава комплициран диалог в един къс коментар, което несъмнено посреща с аплодисменти от неговите сътрудници, тъй като, както всички знаем, времето е пари.

Истината е, че одобряваме тези бизнес клишета за чиста монета, тъй като се нуждаем от това. Ако сте като множеството хора, работата ви е по-сложна от всеки път и сте изтощени. Последното изследване на равнищата на стрес в Съединени американски щати разкри, че 58% от възрастните на възраст от 18 до 34 години разказват ежедневния си стрес като „ изцяло непостижим “, а съвсем половината оповестяват, че през множеството дни стресът им е толкоз неприятен, че „ не могат да действат “. ” Много хора одобряват бизнес клишетата, без да ги слагат под въпрос, просто с цел да запазят разсъдъка си.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР