Преситжното спортно издание Оле отбеляза официалния дебют на Майкъл Естрада

...
Преситжното спортно издание Оле отбеляза официалния дебют на Майкъл Естрада
Коментари Харесай

Престижно спортно издание отбеляза официалния дебют на Майкъл Естрада за ЦСКА

Преситжното спортно издание " Оле " означи формалния дебют на Майкъл Естрада за ЦСКА.

" Майкъл Естрада направи своя формален дебют в ЦСКА тази неделя в първия кръг от българската лига. Мачът приключи 0:0 против Хебър като посетител.
 Стана ясно по кое време Асприля ще дебютира за ЦСКА
Стана ясно по кое време Асприля ще дебютира за ЦСКА

Естрада стартира от аварийна пейка, само че влезе в 68-ата минута вместо Папазов. Еквадорецът не можа да стартира да бележи, с цел да донесе успеха на тима си. Трябва да напомним, че той към този момент беше дебютирал за ЦСКА, само че в другарски мач.

Това се случи при 2:1 на неговия тим против австрийския Тирол. Там той стартира като титуляр, беше доста деен и с възторг. Трябва да напомним, че националният нападател пристигна в българския състав чартърен от Толука, тимът, който има правата му.
 Хебър и ЦСКА приключиха 0:0 в мач от efbet лига
ЦСКА не съумя да разбие бетона на Любо Пенев - 0:0 с Хебър в Пазарджик

С равенството тази неделя ЦСКА е на осма позиция в класирането с една точка и 0:0 голова разлика. Лидер е Левски Крумовград с 3 т. и голова разлика +2. Именно този клуб ще бъде идващият противник на състава на Естрада идващия петък, 21 юли от 13:00 ч. (еквадорско време) ", се споделя в материала.

А грешката с краткотрайния водач " Левски Крумовград " евентуално идва от Google, където ФК Крумовград още е със остарялото си име - Левски 2005.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР