Пресилена политическа кампания от страна на БСП и ДПС е

...
Пресилена политическа кампания от страна на БСП и ДПС е
Коментари Харесай

Каракачанов: ДПС не могат да преживеят, че втори мандат не въртят обръчите

Пресилена политическа акция от страна на Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи е желаната оставка на Валери Симеонов Валери Симеонов е заместител министър-председател по икономическата и... към профила. Такъв беше коментарът на вицепремиера Красимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместител министър-председател по публичния... към профила пред медиите в Народното събрание.

Движение за права и свободи, счита той, не могат да преживеят, че втори мандат към този момент не са в ръководството, не раздават порциите, не въртят обръчите и търсят опция по всевъзможен мотив да уязвят Обединените патриоти, в това число с доноси в чужбина.

Военният министър недоумява за какво се желае освобождението на Симеонов от вицепремиерския пост за това, че границата е оповестена за част от стратегическата инфраструктура.

Даже се усещам леко афектиран, добави Каракачанов, тъй като преди две години - през 2015 година, аз бях индивидът, който настояваше по този начин да постъпим, с цел да може армията да бъде изпратена да охранява границата.

Той попита риторично и дали е допустимо публицист, без значение от каква народност, да снима обект от стратегическата инфраструктура на Франция, Белгия, Германия, Съединени американски щати в случай, че се знае за ситуирани там самолети, ракети "с еди какви си благоприятни условия ". Защо госпожа Йончева не отиде от турска страна, с цел да забележим дали ще я позволен да снима, само че да правиш филми, с които да показваш на незаконните имигранти от кое място да минат - това отговорно ли е, продължи вицепремиерът.

По думите му, се прекалява, а задачата е да се дестабилизира държавното управление. Българска социалистическа партия има и вътрешни проблеми - следва конгрес, водачът би трябвало да бъде подсилен, обоснова се Красимир Каракачанов.

Самият Валери Симеонов, който беше с посетители в Народното събрание, не пожела да разяснява проблема с желаната му оставка и обстановката с оградата на българо-турската граница.

Във връзка с нарастването на възнагражденията в армията през 2018 година, военният министър осведоми, че има 100 млн. лева, само че защо ще стигнат, щял да каже след седмица.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР