Пресичане в нарушение на баща с дете провокира апел на

...
Пресичане в нарушение на баща с дете провокира апел на
Коментари Харесай

Опасно пресичане на баща с дете провокира шофьор

Пресичане в нарушаване на татко с дете предизвика зов на водач. Мъжът приканва родителите към повече зоркост и внимание за образеца, който дават на подрастващите.

Мъжът споделя и преживелица, на която е очевидец по пътищата на Велико Търново. Пред очите му татко и детето му пресекли в нарушаване, а на метри от тях имало и осветени пешеходни пътеки. Те отивали към лунапарк в града.

През това време водача, споделящ за обстановката, прекосявал с бус, само че съумял да реагира навреме.

" Ако не бях съумял да отвръщам и да ги видя в точния момент, не желая да мисля какво щеше да се случи! Мислете, хора, мислете!

На тези деца им давате образец и на следващия ден ще ги забележим по какъв начин вършат същото и без вас! Това не е с цел да наставлявам някой, а да се замислят повече  хора! ", написа той.

Вижте обявата, споделена от Георги Петров:

 Един зов към драгите родители! Не учете децата си да пресичат на неразрешено!

Случката се разигра тъкмо доскоро в 19:30 часа във Велико Търново, сред двете кръгови в региона на циркова площадка, където сега има лунапарк!

Баща преведе детето през двете платна и острова, идвайки от бензиностанция " Шел " към лунапарка! Разбирам, че бърза да заведе детето на занимания, само че живота му дали не е по значим!

Във тази права има две пешеходни пътеки освен това осветени с новата светлинна мигаща сигнализация на шпации, която няма по какъв начин да подмине, който и да е шофьо.

Една на едното кръгово и една на другото кръгово, които са добре осветени! В този сектор беше мрачно и те са и с черни облекла, при което аз съм в този миг с товарен бус с 1,5 тона товар.

Ако не бях съумял да отвръщам и да ги видя в точния момент, не желая да мисля какво щеше да се случи! Мислете, хора, мислете!

На тези деца им давате образец и на следващия ден ще ги забележим по какъв начин вършат същото и без вас! Това не е с цел да наставлявам някой, а да се замислят повече хора, в случай че инцидентно прочетат написаното!

Лека вечер и нека е безаварийна и всички да идват живи и здрави!

 

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР