Прераждането е тема, която буни духовете и ни вълнува от

...
Прераждането е тема, която буни духовете и ни вълнува от
Коментари Харесай

Признаци, че сте открили близък човек от минал живот

Прераждането е тематика, която буни духовете и ни вълнува от епохи. Съществува ли различен живот след гибелта, на какви закони се подчинява той, ами в случай че краят на земния ни път е в действителност самобитно ново начало?

Тези и други въпроси си задават милиони хора по света и макар че по тематиката не липсват литературни източници, на тях към момента никой не е съумял да даде еднопосочен отговор.

От време на време се сещаме за тези въпроси, само че бързо ги забравяме, налегнати от баналните си грижи. Нямаме време да задълбаваме. Животът си тече в натурален ход – борим се, позволяваме спорове, падаме, ставаме, вършим пари, оцеляваме…

И един ден, напълно внезапно, то, „ чудото “, просто се случва. Ей по този начин – ненадейно, непотърсено, нежелано, само че за сметка на това плашещо същинско. Срещаме някого, който не познаваме, а усещаме изненадващо мощна връзка. Сякаш от дълго време загубен непосредствен другар ненадейно се е завърнал при нас.

Езотериците настояват, че в действителност това е тъкмо по този начин и сходно неповторимо чувство е допустимо да изпитаме единствено с тези, които са били значима част от наш минал живот. Именно това изяснява необяснимото – по какъв начин по този начин, без да се познаваме, толкоз елементарно и някак си изцяло естествено намираме общ език с тях.

Странни съвпадения

Усещането при среща с някого, който „ познаваме “ от минал живот е на енергийно равнище. В момента, в който две близки сили се срещнат, те безпогрешно се разпознават и настава „ чудото “. Можете да си говорите за всичко, като че ли се познавате от дълги години и към този момент от дълго време знаете значимите неща един за различен. А общото е доста – от обичаната топла напитка, до общите житейски полезности, задача и цел в живота. Това е нещо, което мозъкът няма по какъв начин да одобри, само че подсъзнанието ни „ крещи “, че не бъркаме.

Кои са най-явните признаци, че сте срещали някого от минал живот:

С него губите визия за времето

Времето престава да съществува или стартира да тече с изумителна скорост. Прекарали сте минимално време дружно, само че ви се коства, че към този момент сте се срещали милиони пъти. Всеки един диалог, всичко, което вършиме взаимно ви кара да желаете да избягате дружно от целия свят. Чувствате се прелестно, умерено, сигурни, както в никакъв случай до момента. Да сте откровени един с различен е най-естественото и елементарно нещо на света, макар че по природа може да сте мнителни и недоверчиви.

Познавате се плашещо добре

Още през цялото време на срещата. Ако сте срещнали някого от минал живот, ще се учудите по какъв начин внезапно сте придобили „ свръхсили “ и стартирате да „ виждате невидимото “. Отчитате и най-фините придвижвания, най-дребните жестове, които другият даже не вижда. Усещате се с изумителна акуратност – когато някой от двама ви е кахърен или просто в недобро въодушевление, другият го „ засича “ с незабележим за окото радар. Често знаете от какво другия се нуждае сега, а при избрани условия можете даже да „ прочетете “ мислите му.

Бързо доближаване

По-скоро бързо осъзнаване, че сте се намерили. Чувството е, че като че ли сте били разграничени за дълго време и в този момент, най-сетне, сте се събрали още веднъж. Разбирате се съвършено, като че ли в никакъв случай не сте прекъсвали връзка.

Трудно е да криете възприятията си от него

Още един от ясните признаци, че сте разкрили непосредствен човек в минал живот – по никакъв метод не можете да скриете възприятията си от него. Единственият вероятен метод да изразите страстите си в наличието му е да ги разкриете изцяло. Този развой е двустранен – другият усеща същото и отвръща. Не е изключен даже миг, в който да започнете да плачете без забележима причина. Но, в действителност такава има – от дълго време не сте се виждали. По никакъв метод не можете и да се удържите непрекъснато да изразявате възприятията си към този човек, тъй като, когато не го вършиме, изпитвате неразбираема душевна болежка.

С него изпитвате необяснимо възприятие за сигурност

С него постоянно сте вкъщи, без значение къде се намирате. Подобна връзка е една от най-феноменалните и в същото време е най-сигурният знак, че сте били дружно в минал живот. Този човек ви схваща изцяло и е подготвен да направи всичко по силите си, с цел да сте щастливи.

Дори и да не го търсите, този, който сте познавали в минал живот, рано или късно ще ви откри. Само бъдете нащрек, с цел да не пропуснете срещата.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР